NEVIĐENE SCENE U SUDNICI TOKOM SUĐENJA BELIVUKOVOM KLANU! Marko Miljković i Velja Nevolja bivšem advokatu šalju srca i poljupce!

Autor:

Hronika

20.11.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pojavio se njihov bivši advokat Dejan Lazarević.

NEVIĐENE SCENE U SUDNICI TOKOM SUĐENJA BELIVUKOVOM KLANU! Marko Miljković i Velja Nevolja bivšem advokatu šalju srca i poljupce!

Foto: Nebojša Mandić, E stock, AP

​U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pripadnici ove grupe se terete za ubistvo sedam muškaraca kojima su život oduzeli na monstruozan način, kao i za otmice, silovanje i šverc narkotika i oružja. 

Advokat Dejan Lazarević došao je na suđenje klanu. Sedi nasmejan u publici i prati suđenje. a Belivuk i Miljković mu šalju poljupce i srca sa optuženičke klupe.

U neformalnom razgovoru sa novinarima Lazarević kaže da klan nije video 19 meseci. 

Podsetimo, Dejan Lazarević je u žižu javnosti dospeo 14. aprila kada je uhapšen Darko Šarić čiji je on bio branilac, a potom istog datuma uhapšen sa njim kao drugookrivljeni, odnosno, njegova "podrška".

On je u pritvoru proveo 10 meseci, a mera pritvora mu je 17. februara zamenjen merom kućnog pritvora uz elektronski nadzor, odnosno nanogicu. Lazarević je, zajedno sa Darkom Šarićem i još 13 osoba optužen, između ostalog, za teško ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sarkovracar

20.11.2023 21:22

Lazarevic dodje pare klanu pa ulizuje a nema on veze sa advokaturom samo sa kriminalom