PRETILI UBISTVOM TINEJDŽERU (19)! Uhapšena trojica u Pančevu, pronađeno im oružje i droga!

Autor:

Hronika

18.11.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U Pančevu uhapšena tri mladića.

PRETILI UBISTVOM TINEJDŽERU (19)! Uhapšena trojica u Pančevu, pronađeno im oružje i droga!

Foto: MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M. D. (27) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M. D. (27) i M. M. (21), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 16.11.2023. godine u 18.15 časova u Pančevu, u prolazu kod zgrade "Dunav osiguranja" u ulici Masarikova bb ugrozili sigurnost oštećenog L. V. (19) iz Pančeva pretnjom da će napasti na njegov život, a osumnjičeni M. D. se tereti i da je neovlašćeno nosio pištolj sa pripadajućim okvirom sa sedam metaka od iznajmljene sobe jednog hotela do zgrade "Dunav osiguranja", te da je u istoj sobi neovlašćeno držao još šest metaka i 0,71 gram neto mase opojne droge marihuane za sopstvenu upotrebu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji su po nalogu ovog tužilaštva zadržani u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana i to protiv sve trojice zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, a protiv M. D. kojem se stavlja na teret da je izvršio tri krivična dela, i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading