VOĐA NAVIJAČA, SIN POZNATOG BIZNISMENA I BIVŠI POLICAJAC SASLUŠANI! Sin Surčinca bio naoružan u društvu OVIH ljudi

Autor:

Hronika

09.11.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gvozden Jovanović, sin Surčinca Ljubomira Jovanovića Staklenog, koji je sinoć priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, u trenutku hapšenja bio je u društvu Nikole Narančića i Aleksandra Vavića, koji se dovode u vezu sa Južnom tribinom.

VOĐA NAVIJAČA, SIN POZNATOG BIZNISMENA I BIVŠI POLICAJAC SASLUŠANI! Sin Surčinca bio naoružan u društvu OVIH ljudi

Foto: Facebook

- Sa njima je bio i jedan bivši policajac. Svi su privedeni na informativni razgovor, a zadržavanje je određeno Gvozdenu Jovanoviću i bivšem policajcu koji su kod sebe imali oružje za koje ne poseduju dozvole nadležnih organa. Jovanović se sumnjiči i za ometanje policije. Ostali su posle davanja izjave pušteni - otkriva izvor Kurira.

On dodaje da su osumnjičeni privedeni u blizini beogradske Arene.

Inače, Nikola Narančić je sin biznismena Milana Narančića Limuna, koji se nekada dovodio u vezu sa "surčinskim klanom". Njegovo ime u javnosti se pominjalo poslednji put kada je 2017. ranjen u nogu na jednom stovarištu.

Za osobu blisku surčincima, kako je Kurir pisao, važio je i otac uhapšenog Gvozdena Jovanovića, Ljubomir Jovanović Stakleni. Mlađi brat uhapšenog Jovanovića, kako je Kurir pisao, ubio se u junu 2019. i to pošto je naočigled njihovog deteta, pucao u suprugu. Nekoliko dana kasnije, u septičkoj jami na imanju Jovanovića u Surčinu, otkrivena su tri leša a istragom je utvrđeno da je iza trostrukog ubistva stajao upravo pokojni Dragoslav Jovanović.

- Sa njima u društvu bio je i Aleksandar Vavić, koji je nekada bio navijač Zvezde ali je prešao u tabor navijača Partizana, i bio vođa "Alkatraza". Vavić je više puta bio privođen, a takođe je bio i meta napada - kaže sagovornik Kurira.

Inače, Vavićev kafić na Karaburmi bio je demoliran 2013. a za to krivično delo osuđeni su Boris Karapandžić i Aleksandar Vučeljić, kojima se sudi kao pripadnicima zloglasnog klana koji su prema optužnici predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading