VOJNIK VELJE NEVOLJE PO ISTOM RECEPTU ZAVRŠIO U URGENTNOM! Karapandžić dobro poznat odranije - evo zbog čega je sve osuđivan, a ipak na slobodi!

Autor:

Hronika

08.11.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da Karapandžić dolazi u žižu javnosti.

VOJNIK VELJE NEVOLJE PO ISTOM RECEPTU ZAVRŠIO U URGENTNOM! Karapandžić dobro poznat odranije - evo zbog čega je sve osuđivan, a ipak na slobodi!

Foto: Ilustracija: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić

Boris Karapandžić, koji je optužen da je bio pripadnik zloglasnog kriminalnog klana koji su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, primljen je u Urgentni centar sa teškim povredama. 

Na kliniku je primljen sav krvav, a kako smo i ranije izveštavali, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava.

Naime, pre nekoliko meseci Karapandžić je u Urgentni centar dovezen go i bos, bez dokumenata, potpuno dezorijentisan.

Karapandžić tada nije želeo da otkriva detalje šta mu se tačno dogodilo. 

Lekari su konstatovali da je bio pod dejstvom narkotika i da ima veliku posekotinu na desnoj ruci.

A mediji su kasnije pisali da su zadobijene povrede nastale tako što je Karapandžića pretukla žena, nakon čega ga je izbacila na ulicu.

Bio u vezi sa Ivanom Buhom

Nakon što je u velikoj akciji policije i BIA uhapšen, otkriveni su zanimljivi detalji iz njegovog ljubavnog života, a to je da je u vezi sa Ivanom Buhom, nekadašnjom suprugom bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta.

O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe "Principi". Inače, Ivana i Ljubiša su prošli kroz pravi pakao od veze, i sada posle svega između njih dvoje vlada prava mržnja.

Podsetimo, Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana - Aleksandra Vavića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading