UMESTO BALONA I TORTE, JA TI PALIM SVEĆE: Poruka koju je stric posvetio devojčici nastradaloj kod Užica, nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Autor:

Hronika

16.11.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradala devojčica rođena je 14. novembra, te se ovim povodom, na društvenoj mreži Fejsbuk, oglasio stric devojčica Srđan S.

UMESTO BALONA I TORTE, JA TI PALIM SVEĆE: Poruka koju je stric posvetio devojčici nastradaloj kod Užica, nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Foto: Printscreen/www.facebook.com/srdjanseratlic, Instagram-oglasnatabla

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se 27. avgusta oko 8 časova ujutru na putu Zlatibor-Užice, kada se putničko vozilo "ševrolet spark" zakucalo u NIS kamion-cisternu. U automobilu smrti nalazili su se Zorica G. (66), Dragoslav G. (65) i dve unuke.

Bračni par poginuo je na licu mesta, a starija devojčica N. S. (11) iz Beograda, koja je jedina preživela jezivu saobraćajku i nakon skoro 3 meseca nalazi se u bolnici u teškom stanju. 

Druga unuka Dunja, koja je imala samo 9 godina, nažalost, preminula je po prijemu u bolnicu.

Inače, tragično nastradala devojčica rođena je 14. novembra, te se ovim povodom, na društvenoj mreži Fejsbuk, oglasio stric devojčica Srđan S. On je potresnim rečima istakao da je nikad neće zaboraviti.  

- Danas bi mojoj bubici bio 10. rođendan. Umesto balona i torte, ja ti palim sveće i molim Boga da ću te nekada opet sresti. Ti ćeš u raj anđelčiću moj, drugi put pakla što nam te odvedoše. Uvek ću te voleti i nikada, ali nikada te neću zaboraviti. Tvoj Idana - napisao je stric ispod slike.

Foto: Printscreen/www.facebook.com/srdjanseratlic

 

Podsetimo, putničkim vozilom kobnog jutra upravljao je Dragoslav, koji je, inače, radio u skupštini Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading