VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen Albanac sa 18 KILOGRAMA KOKAINA

Autor:

Hronika

16.11.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen Albanac sa 18 KILOGRAMA KOKAINA

Foto: instagram.com/youtube.com/MUP Republike Srbije

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Albanije A. H. (34) u čijem vozilu je sinoć pronađena veća količina kokaina.

Kako navode iz policije, sinoć je po operativnim podacima izvršena kontrola vozila u kojem je pronađeno 18 kilograma ove opojne droge.

- Sinoć su, jedan sat nakon ponoći, pripadnici policije na graničnom prelazu Debeli brijeg, a na ulazu u Crnu Goru, kontrolisali vozilo marke BMW francuskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.H. (34) državljanin Republike Albanije. Detaljnom proverom vozila, u specijalno izrađenom bunkeru, pronađeno je i oduzeto 18 pakovanja sa sadržajem praškaste materije bele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine oko 18 kilograma - navodi se u saopštenju.

Oduzeta droga biće predmet veštačenja u Forenzičkom centru Uprave policije. A.H. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

16.11.2023 13:42

Ma dali je to moguce