SEKIROM NASRNUO NA BRATA ZBOG IMOVINE! Nastavlja se suđenje Predragu zbog pokušaja ubistva - on tvrdi jedno, a brat drugo!

Autor:

Hronika

15.11.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjem suđenju najavljeno je svedočenje sudskog veštaka za mentalno zdravlje.

SEKIROM NASRNUO NA BRATA ZBOG IMOVINE! Nastavlja se suđenje Predragu zbog pokušaja ubistva - on tvrdi jedno, a brat drugo!

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Danas je u Višem sudu u Nišu nastavljeno suđenje 29-godišnjem Predragu L, optuženom da je sekirom pokušao ubiti svog brata u selu Resnik kod Sokobanje.

Incident se dogodio nakon svađe braće u dvorištu porodične kuće. Svemu je "kumovao" alkohol.

Svedočenje sudskog veštaka za mentalno zdravlje najavljeno je za današnje suđenje, što bi moglo baciti svetlo na psihološke aspekte ove nesreće. 

Motiv sukoba, kako se navodi, leži u nejasnim imovinskim odnosima i neraščišćenim računima oko zemlje. Krvavi incident dogodio se nakon posete zajedničkom prijatelju, a skoro je došlo do tragedije nešto posle 2 sata po ponoći.

Stalni sudski veštak, Radovan Karadžić, ranije je izjavio da se može isključiti mogućnost da je povreda nastala prilikom zajedničkog pada preko sekire.

- Može se odbaciti mogućnost da je rana nastala tako što su zajedno pali preko sekire. Apsolutno se isključuje mogućnost da je povreda nastala dok je sekira bila položena, kako se obično ostavlja. Teoretski postoji mogućnost da je povreda nastala prilikom pada pri čemu je sekira bila oslonjena ušicama, a sa oštricom na gore - izjavio je ranije stalni sudski veštak, Radovan Karadžić.

 

Optuženi Predrag tvrdi da su se s braćom rvali po dvorištu i da su pali preko sekire, dok oštećeni brat Jovan tvrdi da mu je Predrag namerno naneo ranu sekirom.

Suđenje nastavlja rasvetljavati ovu složenu situaciju, a ishod će zasigurno imati dalekosežne posledice po sve uključene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading