DAVIO ŽENU KANAPOM, PA SE OBESIO MISLEĆI DA JE MRTVA: Izvršio samoubistvo na istom mestu gde i njegov brat - porodična tragedija u beogradskom naselju Rušanj!

Autor:

Hronika

15.11.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo 10 dana pre tragedije Goran izašao iz psihijatrijske bolnice gde se lečio od depresije.

DAVIO ŽENU KANAPOM, PA SE OBESIO MISLEĆI DA JE MRTVA: Izvršio samoubistvo na istom mestu gde i njegov brat - porodična tragedija u beogradskom naselju Rušanj!

Foto: Shutterstock

Goran Ružić (53) izvršio je samoubistvo na današnji dan pre tačno 5 godina u porodičnoj kući u Rušnju, nakon svađe sa suprugom Slavicom (49) koju je pokušao da zadavi.

Naime, ona je prilikom napada izgubila svest, a Goran je pomislio da je mrtva, pa je rešio da presudi i sebi. Kada se osvestila Slavica je muža pronašla obešenog u šupi.

Kobna svađa

Drama se dogodila pred zoru, u ranim jutarnjim satima u ulici Oslobođenja. 

- Tragediji je prethodila žustra svađa koja je izbila između supružnika. Goran je u jednom trenutku poludeo od besa i tada je zgrabio kanap koji je video u blizini i njime počeo da davi suprugu! Davio ju je sve dok se u jednom trenutku nije onesvestili, pošto je ostala bez vazduha! Ružić je pomislio da je ubio suprugu, pa je otišao u šupu pored kuće u kojoj su čuvali alat i obesio se - objasnio je tada izvor Republike.

Nesrećna žena je ubrzo došla sebi i, ne sluteći ništa, pobegla kod rođaka koji žive u blizini po pomoć.

- Ona je rođaku ispričala šta se desilo i kako je suprug pokušao da je ubije, nakon čega je čovek otišao da potraži Gorana u nameri da ga smiri. Kako ga nije našao u kući i dvorištu, otišao je do šupe gde je Goran često boravio i zatekao ga kako visi.

Nesrećni čovek je odmah obavestio Slavicu i pozvao policiju i Hitnu pomoć, dok Ružiću nije bilo spasa.

Nakon tragedije, komšije ove porodice su ispričale da su se supružnici i pre svađali.

- Često su imali razmirice, to znaju sve komšija, ali su bili dobri ljudi! Goran je bolovao od depresije. On je lečeni psihijatrijski bolesnik, a iz bolnice je poslednji put izašao desetak dana pre zločina. Bio je poprilično ljubomoran i često je zbog toga pravio scene. Njegovo ponašanje se dodatno pogoršalo nakon otkaza u BIP, gde je dugo radio - rekao je komšija.

U istoj šupi se ubio brat,
pradedu skinuli sa vešala

Ružić je, inače, treća muška osoba u ovoj porodici koja je odlučila da digle ruku na sebe.

- Na istom mestu gde se i Goran ubio, dve godine ranije obesio mu se i brat od strica. Takođe, njegov pradeda je pokušao da se ubije, ali su, na sreću, tada uspeli da ga spasu i skinu s vešala - pričao je tada komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading