KARAMBOL NA NOVOM BEOGRADU! Stravičan udes u ulici Španskih boraca - sumnja se da ima povređenih!

Autor:

Hronika

14.11.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samom mestu nesreće, na ulicama Španskih boraca i Milutina Milankovića, vozači su se našli u opasnoj situaciji koja je zahtevala hitnu intervenciju.

KARAMBOL NA NOVOM BEOGRADU! Stravičan udes u ulici Španskih boraca - sumnja se da ima povređenih!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Na raskrsnici ulica Španskih boraca i Milutina Milankovića došlo je do nezgode u saobraćaju koja je izazvala intervenciju Hitne pomoći. Prema informacijama do kojih smo došli, saobraćaj se ne odvija uz zastoje.

Na samom mestu nesreće, na ulicama Španskih boraca i Milutina Milankovića, vozači su se našli u opasnoj situaciji koja je zahtevala hitnu intervenciju. Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do sudara između dva vozila, što je izazvalo veću gužvu i probleme u saobraćaju. Hitna pomoć je odmah reagovala i pružila neophodnu pomoć povređenima.

Za sada nije poznato da li je neko od učesnika u sudaru zadobio ozbiljnije povrede, ali se nadamo da je situacija pod kontrolom i da će povređeni biti brzo zbrinuti. Ova nezgoda je još jedna u nizu koja nam pokazuje koliko je važno poštovati saobraćajne propise i biti pažljiv na putevima.

Iako se ne zna tačan uzrok nesreće, važno je da se svi učesnici u saobraćaju pridržavaju propisanih ograničenja brzine i pravila, kako bi se izbegle ovakve situacije. Pored toga, neophodno je da svi vozači budu svesni svojih odgovornosti i da paze na druge učesnike u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading