ODREĐEN PRITVOR NAVIJAČIMA FUDBALSKIH KLUBOVA RAD I ZEMUN: Izazvali incident na utakmici!

Autor:

Hronika

13.11.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima FK Rad i FK Zemun, određen je pritvor zbog incidenta i tuče koju su napravili na utakmici.

ODREĐEN PRITVOR NAVIJAČIMA FUDBALSKIH KLUBOVA RAD I ZEMUN: Izazvali incident na utakmici!

Foto: Shutterstock

Na utakmici FK Zemun i FK Rad došlo je do incidenta kada su navijači domaćeg sastava je ušli na teren u nameri da skinu navijački šal FK Rad koji je golman okačio na mrežu. Istovremeno je golman gostiju i fizički napadnut što je dovelo do velike pometnje na terenu.

Takođe, došlo je i do sukoba navijača i pripadnika organa reda, te je njih nekoliko i uhapšeno.

Viši sud u Beogradu je D.S. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, dok okrivljenom B.Đ. nije određen pritvor.

Okrivljenima D.S. i B.Đ. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Takođe, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je prema okrivljenom M.R. odredio pritvor.

 Okrivljenom M.R. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

 Protiv oba rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu u roku od tri dana od prijema rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading