POTPUNI HAOS: Duel velikih rivala okončan na neslavan način - SKANDAL u Gornjoj varoši!

Autor:

Sport

11.11.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji je sa nestrpljenjem očekivan, imao je neslavan kraj.

POTPUNI HAOS: Duel velikih rivala okončan na neslavan način - SKANDAL u Gornjoj varoši!

Foto: FK Zemun

Dve ekipe koje su decenijama unazad vodile velike borbe i u superligaškoj konkurenciji, ovoga puta su "ukrstile koplja" u borbi za bodove u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

U aktuelnoj sezoni Zemunci su jedni od glavnih kandidata za plasman u prvoligašku konkurenciju i svaki trijumf im je više nego neophodan kako bi maratonsku trku sa Zvezdarom, Teleoptikom i novobeogradskim Ušćem okončali kao pobednici i samim tim bodovi u gradskom derbiju su im bili neophodni.

Sa druge strane ekipa Rada prolazi kroz verovatno najteži period u svojoj bogatoj istoriji i u narednim mesecima će voditi grčevitu borbu kako bi izbegli ispadanja u četvrti rang srpskog klupskog fudbala.

Očekivano, momci u plavo-zelenoj sportskoj opremi, pred oko 300 ljubitelja fudbala svoj kvalitet su krunisali pogotkom već u sedmom minutu susreta. Nakon centaršuta Svetličića, Živanović je nespretno reagovao i poslao loptu iza leđa svog golmana Martinovića.

Svega tri minuta kasnije, Svetličić koji je bio asistent kod prvog, postiže drugi pogodak, a zatim su na stadionu u Gornjoj varoši viđene nemile scene.

 

 

Nekoliko navijača domaćeg sastava je ušlo na teren u nameri da skinu navijački šal FK Rad koji je golman "građevinara" okačio na mrežu. Istovremeno je čuvar mreže gostiju i fizički napadnut što je dovelo do velike pometnje na terenu, nakon čega su gosti odlučili da napuste zeleni tepih zemunskog Gradskog stadiona.

Sudijska trojka je po pravilu sačekala da protekne 15 minuta, a posto se ekipa sa Banjice nije pojavila, odsviran je kraj meča.

Takođe treba napomenuti da je došlo i do sukoba Radovih navijača i pripadnika organa reda.

Derbi susret će svoj epilog dobiti za zelenim stolom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading