OVO JE TRAGIČNO NASTRADALI LOVAC IZ IVANJICE! Zla kob ga je PRATILA, prijatelj ga slučajno upucao!

Autor:

Hronika

06.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži nastradali lovac često je objavljivao slike sa svojim prijateljima iz udruženja

OVO JE TRAGIČNO NASTRADALI LOVAC IZ IVANJICE! Zla kob ga je PRATILA, prijatelj ga slučajno upucao!

Foto: Printscreen/facebook

Vladan Maričić (36) iz Ivanjice nastradao je juče kada je sa prijateljima čistio pušku nakon lova, a hitac koji ga je pos vemu sudeću slučajno pogodio ispalio je njegov najbolji prijatelj.

Nesreća se dogodila u pograničnom delu opština Sjenica i Ivanjica, u predelu poznatijem kao Stupska česma u rejonu sela Ergeče.

- Grupa lovaca je juče svratila da odmori i, kako kažu, prezalogaje u planinskoj kući koja inače služi za druženje i odmor lovaca. Ispituju se navodi da je lovačka puška slučajno opalila tokom čišćenja. Oštećeni je pogođen metkom iz lovačkog oružja koje se nalazilo u rukama njegovog prijatelja. Izjave prisutnih lovaca idu u pravcu da je puška opalila slučajno, tokom čišćenja - kaže izvor iz istrage za Kurir.

On dodaje da se ovakvi slučajevi često događaju kada se zanemari činjenica da je neispaljen metak ostao u cevi. Lovci su najčešće sami dok oružje čiste, pa neispaljeni metak obično završi u zemlji.

U ivanjičkom Lovačkom društvu "Čemernica" kažu da je policija uzela izjave povodom ovog događaja.

Na društvenoj mreži nastradali lovac često je objavljivao slike sa svojim prijateljima iz udruženja, a bio je član lovačkog udruženja iz Ivanjice poslednjih pet godina.

Za pokojnog Vladana svi imaju samo reči hvale.

- Bio je divan čovek, svi smo skrhani. Taj momak koji ga je, kako kažu slučajno upucao, bio mu je drug iz detinjstva sa kojim je bio nerazdvojan. Ne možemo da verujemo da se ovakva tragedija uopšte dogodila, naročito njima. Obojica su zaista znala da rukuju oružjem, iskusni su lovci - rekao je jedan poznanik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading