DARKU KOSTIĆU SE NASTAVLJA SUĐENJE, JAVNOST ISKLJUČENA! Kreator se tereti da je u špajz vezao mladića i pretio mu nožem!

Autor:

Hronika

05.11.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modnom kreatoru Darku Kostiću se nastavlja suđenje ove nedelje.

DARKU KOSTIĆU SE NASTAVLJA SUĐENJE, JAVNOST ISKLJUČENA! Kreator se tereti da je u špajz vezao mladića i pretio mu nožem!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću, koji je optužen da je 19. aprila prošle godine oštećenog Š.H. vezao u špajz svog atelja, a onda mu držeći nož u rukama uputio ozbiljne pretnje, nastavlja se ove nedelje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Kao i prethodnih puta, i sada će suđenje biti isključeno za javnost, s obzirom na to da je tužilaštvo zatražilo, a sud prihvatio predlog, radi zaštite interesa oštećenog. Suđenje će biti zatvoreno za javnost do kraja postupka, dok će presudi moći javnost da prisustvuje.

Republika

Foto: ATA Images

Nastavlja se suđenje Darku Kostiću

Podsetimo, branilac kao i modni kreator, protive se takvoj odluci suda, a sam Kostić, koji negira navode optužnice, tvrdi:

- Nema razloga da se isključi javnost, jer je ona već odavno uključena u ovaj slučaj. Javnost "masakrira mene i moju privatnost već mesecima". Uostalom, neka svako stane iza svojih reči i neka se čuje istina - rekao je Kostić, prenose Novosti.

Inače, tužilaštvo je u optužnom predlogu sudu predložilo da Kostića oglasi krivim za krivično delo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti te da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora od najmanje dve godine.

Republika

Foto: E/Stock

Javnost isključena iz suđenja Darku Kostiću

Podsetimo, Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu u junu 2021. osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom - nanogicom zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Istom odlukom je oslobođen za dva krivična dela - polno uznemiravanje punoletne osobe i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading