BRANIO 19 GODINA MLAĐEM DEČKU DA IZAĐE IZ STANA, PA DOBIO UDARAC U GLAVU: Isplivali detalji napada na Darka Kostića!

Autor:

Zabava

03.07.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator primljen je u Urgentni centar, a njegov napadač priveden je u policijsku stanicu!

BRANIO 19 GODINA MLAĐEM DEČKU DA IZAĐE IZ STANA, PA DOBIO UDARAC U GLAVU: Isplivali detalji napada na Darka Kostića!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Domaći mediji preneli su vest da je modni kreator Darko Kostić primljen danas u Urgentni centar zbog povrede na glavi, a sada su otkriveni i novi detalji.

Njega je udario javnosti nepoznat muškarac koji je priveden u policijsku stanicu, a Telegrafu je saopštenu iz MUP-a da je došlo do napada.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Kako se dalje navodi, izvesni A. K. (24), je staklenom čašom udario u glavu Darka Kostica (43), nakon čega je modni kreator primljen u Urgentni centar.A. K. je priveden, a on je u policiji izjavio da mu Kostić nije dozvoljavao da izađe iz stana.

Podsetimo, Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu je u junu prošle godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom) zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Kostiću je stavljeno na teret da je krivična dela izvršio dana 19.04.2022. godine na taj način što je u svom ateljeu oduzeo slobodu kretanja oštećenom, kojom prilikom je oštećenog gurnuo u špajz, vezao mu ruke, a potom je, držeći nož u rukama, uputio ozbiljne pretnje oštećenom, nakon čega je oštećeni iskoristio trenutnu odsutnost okrivljenog koji je izašao iz prostorije i pobegao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading