ODREĐEN PRITVOR POLICAJCU IZ NOVOG PAZARA: Pretukao tiktokera zbog lajkova, jedan napadač u bekstvu!

Autor:

Hronika

04.11.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tik Tok drama u Novom Pazaru dobila epilog.

ODREĐEN PRITVOR POLICAJCU IZ NOVOG PAZARA: Pretukao tiktokera zbog lajkova, jedan napadač u bekstvu!

Foto: TikTok/Printscreen

Policajac I. M. (36) iz Novog Pazara i tiktoker Emir Bjelak (34) umalo nisu izazvali težak međunacionalni incident zbog neslane šale. Naime, pripadnik MUP je uhapšen zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje, a Bjelak (34) zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje.

Republika

Foto: TikTok/Printscreen

Emir Bjelak

Policijskom službeniku Osnovni sud u ovom gradu odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je, zajedno sa N.M. (36), zlostavljao i mučio E.B. (34).

- Policajac, koji je suspendovan početkom oktobra, se sumnjiči da je zajedno sa N.M, 31. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu više puta udario E.B, što je snimljeno i kasnije objavljeno na društvenim mrežama. Policija je ovaj slučaj procesuriala iako nije prijavljen nadležnima. Pritvor za I.M. je određen zbog opasnosti od mogućeg uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela. Pritvor je takođe određen i za N.M, ali kako je on u bekstvu, za istim je raspisana poternica - potvrđeno je za RINU u Osnovnom sudu.

Republika

Foto: TikTok/Printscreen

Pretučen tiktoker

Zbog sumnje da je pretučeni Emir Bjelak, na nacionalnoj osnovi vređao osobe koje su gledale njegov snimak na društvenoj mreži Tik Tok i protiv njega je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal podnelo krivičnu prijavu zbog sumnje da je izazivao nacionalnu, rasnu i versku mržnju i netrpeljivost.

Postupak će se voditi pred pravosudnim organima u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading