UHAPŠENI POLICAJAC I TIKTOKER U NOVOM PAZARU! Oglasio se MUP: Emir priveden zbog izazivanja nacionalne mržnje, a službenik jer ga je PRETUKAO!

Autor:

Hronika

02.11.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

UHAPŠENI POLICAJAC I TIKTOKER U NOVOM PAZARU! Oglasio se MUP: Emir priveden zbog izazivanja nacionalne mržnje, a službenik jer ga je PRETUKAO!

Foto: Shutterstock

Policija u Novom Pazaru uhapsila je policijskog službenika I. M. (36) iz ovog grada, zbog zlostavljanja i mučenja, kao i E. B. (34) iz Novog Pazara, osumnjičenog za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

I. M. i tridesetšestogodišnji muškarac za kojim policija intenzivno traga sumnjiče se da su 31. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru više puta udarili tiktokera Emira Bjelaku, a potom je snimak postavljen na društvene mreže.

Iako ovaj događaj nije prijavljen policiji, pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru su odmah po saznanju da on postoji, preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i obavili razgovor sa I. M. i E. B. koji su tvrdili da su se dogovorili da ovu tuču insceniraju i to objave na društvenim mrežama.

E. B. se sumnjiči da je, pre ovog događaja, na nacionalnoj osnovi vređao osobe koje su gledale njegov snimak na jednoj društvenoj mreži.

Inače, policija je protiv I. M. početkom oktobra, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prevara, pa je on privremeno udaljen iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, I. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

E. B. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Posebnog javnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading