LJUBAV JE SAMO ILUZIJA: Ana Nikolić uči ćerku da se uda zbog NOVCA i ne ponavlja njene greške! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica šokirala pratioce novom objavom.

LJUBAV JE SAMO ILUZIJA: Ana Nikolić uči ćerku da se uda zbog NOVCA i ne ponavlja njene greške! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić prepoznatljiva je po svojim šok objava na društvenoj mreži Instagram, koje izazivaju brojne reakcije i komentare njenih pratioca, koji je jako često osude, ali i pohvale. 

Ana je danas podelila snažnu poruku u kojoj je posavetovala javno svoju ćerku da u brak ne ulazi iz ljubavi, kao što je uradila ona sa Stefanom Đurićem Rastom, već zbog novca. 

- Ako se kao ja, udaš iz ljubavi, a ne zbog novca, strašno ćeš se zaj*bati, jer ljubav između muškarca i žene samo je iluzija u našoj glavi i kad ta iluzija nestane, kad otkriješ njegovo pravo lice, ako ti ostane dva miliona, stvorićeš sebi novu iluziju, a ne rak. Voli te mama - glasile su reče Isidore Bjelice koje je na svom Instagram storiju podelila pevačica. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić Instagram objava

Podsećanja radi, Ana je nedavno ponovo ušla u rat sa Rastom, gde je na svom Instagram profilu podelila šok poruku koju je dobila od njega, a onda iznela do sad nepoznate detalje o reperu, ali je objavu i vrlo brzo uklonila. 


Dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa, jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud.  U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština - stoji u Rastinoj poruci, nakon koje je Nikolićka otvorila Pandorinu kutiju:


- Da li je ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso.

Republika

Foto: ATAImages

Ana Nikolić i Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading