OTKRIVENO KO SE KRIJE IZA NAPADA NA JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka besna kao ris, sve je zbog LJUBOMORE: Kad me sretne, beži kao đavo od krsta!

Autor:

Zabava

02.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova voditeljka za Republiku otkrila detalje o uništenom muralu.

OTKRIVENO KO SE KRIJE IZA NAPADA NA JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka besna kao ris, sve je zbog LJUBOMORE: Kad me sretne, beži kao đavo od krsta!

Foto: Nebojša Mandić, Shutterstock

Mural sa likom popularne voditeljke Jovane Jeremić nedavno je premešten, a juče je i napadnut, zbog čega se ona hitno oglasila za Republiku i otkrila nam šta se desilo. Kako je ispričala za naš portal, Jovana je alarmirala i nadležne organe.

Jovana se danas oglasila sa novim detaljima i otkrila da je saznala ko stoji iza uništavanja njenog murala i da se po svemu sudeći radi o ljubomornoj komšinici. 

- Snimak gde devojka crta brkove, ekstremno je ljubomorna, komšinica je prekoputa. Dečko je snima kako on uništava tuđi mural, na tuđoj vlasničkoj strukturi. To je poražavajuće. On je snima, a ona se k*rči nad muralom. Niko nije primetio da njoj to verovatno služilo da privuče pažnju i pokaže se u društvu kao važna. Nju snima on kako crta brkove, ona nema prvo da docrtava jer to nije njeno vlasništvo - govorila je Jovana, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

- Dečko joj je Rus, šetaju kuče, rekli su mi ovi što su je prepoznali. Nije isključeno da je ona u doskoku sa ovim sa crvenom farbom. Njen dečko Rus je držao telefon kako bi se ona k*rčila. Mnogo je hrabra pred muralom, a kad sretne mene beži kao đavo od krsta. Prepoznali su je stanari iz pekare. To joj neće vratiti radost, lepotu, samo će biti još više frustrirana i zlobnija. Kult moje ličnosti je neuništiv, zbog moje duše koja sija. Mnogi su pokušali da me ocrne, ali nisu znali da mi crno najbolje stoji. Dijamnt u blatu je dijamant, a bižuterija u svili i kadifi nikad neće postati zlato. To je poruka za sve ljubomorne žene, a ima ih u mo okruženju. Nisam kriva što sam fatalnaza muškarce, mrze me jer me vole muškarci - poručila je Pinkova voditeljka za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Peca

02.11.2023 13:33

KO SI TI DA TREBA DA VISIS I POFASADAMA . DOSTA VISIS PO EKRANU I NOVINAMA . NIKADA NECES DA SVATIS DA SI KINESKA KAP , ZAMORNA SI . BRAVO ZA SEVOKU KOJA TI CRTA BRKOVE .