OBOREN PEŠAK U LESKOVCU: Zvuk sirena odjekivao gradom!

Autor:

Hronika

03.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima, u Leskovcu se u to vreme čuo zvuk sirena, što znači da je na licu mesta bila Hitna pomoć, ali i policija.

OBOREN PEŠAK U LESKOVCU: Zvuk sirena odjekivao gradom!

Foto: Photo by rawpixel on Unsplash

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16,15 sati u Svetoilojskoj ulici u Leskovcu, kada je vozač automobila oborio pešaka kod marketa „Zlatan trag“, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkoj policiji.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nisu znali da kažu da li je pešak zadobio povrede, urgentni centar opšte bolnice Leskovac nije bio dostupan.

Prema navodima, u Leskovcu se u to vreme čuo zvuk sirena, što znači da je na licu mesta bila Hitna pomoć, ali i policija.

Takođe, još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se danas u Ulici vojvode Mišića u Nišu, kada je oboren 57-godišnji pešak koga je udario “BMW” stranih registracija.

Iz niške policije ističu da je povređenom muškarcu ukazana lekarska pomoć na licu mesta, kao i to da ispituju sve pojedinosti zbog kojih je došlo do saobraćajne nezgode.

- U 10:20 dobili smo prijavu da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je putničko vozilo “BMW” stranih registracionih oznaka oborilo pešaka, kome je ukazana lekarska pomoć - rekli su iz policije.

Iako je povređenom pešaku ukazana lekarska pomoć, stepen njegovih povreda, kao i trenutno stanje i dalje nisu poznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading