OPŠTA MAKLJAŽA U LESKOVCU: Potukla se grupa muškaraca, trojica izvukla deblji kraj!

Autor:

Hronika

01.11.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu.

OPŠTA MAKLJAŽA U LESKOVCU: Potukla se grupa muškaraca, trojica izvukla deblji kraj!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A. L. (36), D. Z. (37), S. M. (36), M. L. (35), V. S. (36) i M. Đ. (60) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se A. L. i D. Z. terete i za krivično delo teška telesna povreda.

Kako je saopšteno iz policije, oni su zajedno sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga, 29. oktobra, nakon kraće rasprave u gradu, automobilima sustigli četvoricu muškaraca starosti 33, 35, 37 i 39 godina koji su se nalazili u drugom vozilu, a potom ih fizički napali.

A. L. i D. Z. se sumnjiče da su više puta udarili tridesettrogodišnjeg muškarca i naneli mu teške telesne povrede.

- Takođe, tom prilikom lakše povrede su zadobili i tridesetpetogodišnji, tridesetsedmogodišnji i tridesetdevetogodišnji muškarac - navodi se u policijskom saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading