BRAJANA VOLŠA DANAS TRANSPORTUJU IZ ZATVORA U OVU USTANOVU! Veleobrt u sablasnom slučaju nestanka prelepe beograđanke Ane, majke tri sina - ŠOKANTNI DOKAZI ISPLIVALI?! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.11.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš uhapšen je 8. januara zbog ometanja istrage, a kasnije je optužen i za ubistvo supruge.

BRAJANA VOLŠA DANAS TRANSPORTUJU IZ ZATVORA U OVU USTANOVU! Veleobrt u sablasnom slučaju nestanka prelepe beograđanke Ane, majke tri sina - ŠOKANTNI DOKAZI ISPLIVALI?! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Suđenje Brajanu Volšu (48), koji je optužen da je u novogodišnjoj noći ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš (39), biće održano danas, a očekuje se da se iznesu novi dokazi koji su poslati na veštačenje, a to su rezultati DNK analize.

Brajan Volš uhapšen je 8. januara zbog ometanja istrage, a kasnije je optužen i za ubistvo supruge. On se sumnjiči da je suprugu ubio u podrumu njihove kuće u gradu Kohasetu u Masačusetsu u SAD, potom njeno telo raskomadao i delove odneo na deponiju u kojoj se spaljuje smeće, kako njeni ostaci nikada nebi bili pronađeni.

Na prvom suđenju Volš je izjavio da nije kriv, a sudija mu je odredio pritvor, bez mogućnosti kaucije. Međutim, dokazi su protiv njega prikupljeni u 10 kesa, i to u kontejnerima u blizini kuće njegove majke, a jedan od ključnih dokaza je internet pretraga Braja Volša gde se vidi da je pretraživao "kako se rešiti tela".

Foto: Tanjug/AP

 

- Među dokazima su i ogrlica koju je Ana nosila, Prada torbica, potvrda o vakcinaciji protiv kovida na njego ime, kao i drugi predmeti koji sadrže Anin i Brajanov DNK trag - navode oni.

Takođe, svedočenje devojke koja je za ovaj bračni par radila kao bebisiterka bio je ključno za istragu.

- U danima nakon nestanka Beograđanke bebisiterka je čuvala njihovo troje dece i tada je primetila da je Brajan promenio sve tepihe u prizemlju njihove kuće, kao i kantu za smeće, a takođe je promenio bravu na vratima podruma - podsećaju američki mediji.

Takođe, u danu kada je Ana Volš ubijena, Volš je bebisiterki rekao da će on i Ana, otići na kasni branč, ali je potom rekao da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading