VUKAO JE PO STANU I NANEO TEŠKE TELESNE POVREDE: Počinje suđenje Damjanu koji je pretukao sestru tiktokerke UKI KJU!

Autor:

Hronika

01.11.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damjan H. je ubrzo uhapšen, proveo je u pritvoru 10 dana i nakon toga, pušten je da se brani sa slobode.

VUKAO JE PO STANU I NANEO TEŠKE TELESNE POVREDE: Počinje suđenje Damjanu koji je pretukao sestru tiktokerke UKI KJU!

Foto: Profimedia, Instagram/uki_q

Suđenje Damjanu H. (25), koji se tereti za nasilje u porodici u septembru prošle godine, u porodičnom stanu, prilikom kojeg je fizički povredio svoju suprugu Saru H. (21), sestru poznate tiktokerke Uki Kju, treba da počne sutra u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Prethodni pretres, koji je bio zakazan sredinom jula je odložen, jer je na njemu optuženi Damjan, koji je tek angažovao branioca, zamolio sud da mu da vremena, kako bi se upoznao sa predmetom.

Sara H. inače, tada nije dolazila u sud.

Njen pravni zastupnik, advokat Vuk Stevanović, za "Novosti" je tada objasnio:

- Moja klijentkinja nije došla na pretres jer nije bila u obavezi, odnosno nije dobila sudski poziv. Ali, naglašavamo da kod nje i dalje postoji veliki strah, kao i kod članova porodice. Sara se plaši da napusti kuću i dete, a to su posledice koje ima od napada koji se dogodio. Ona je stalno sa bebom i nadamo se da će dete sa njom i ostati, s obzirom da je u toku i postupak oko starateljstva - kaže advokat.

Podsetimo, Sara H., je na saslušanju izjavila da ju je muž brutalno pretukao, a svemu je navodno, prethodila svađa oko njegove majke.

- On je tokom naše svađe počeo da vređa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri po stanu, davi, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste. Najmanje 15 puta me je udario pesnicama u glavu dok se nisam onesvestila i na kraju, završila u bolnici - tvrdila je svojevremeno Sara.

Žrtva je tvrdila tada i da je njen suprug povredio njihovu bebu koja je, prema njenim rečima, bila u modricama.

Damjan H. je ubrzo uhapšen, proveo je u pritvoru 10 dana i nakon toga, pušten je da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading