ŠOKANTNO PONAŠANJE VOĐE KAVAČKOG KLANA! Radonjić živeo dvostrukim životom - Zvicerov čovek ovako obmanuo javnost

Autor:

Hronika

01.11.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni nalog za hapšenje Miloša Radonjića izdao je SAD, a optužuje se za trgovinu drogom i pranje novca.

ŠOKANTNO PONAŠANJE VOĐE KAVAČKOG KLANA! Radonjić živeo dvostrukim životom -  Zvicerov čovek ovako obmanuo javnost

Foto: shutterstock, Italijanska policija

Miloš Radonjić (33) iz Budve označen je na poternici SAD kao jedan od vođa "kavačkog klana".

Sumnjiči se za organizaciju višetonskog šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu, kao i za tri pokušaja krijumčarenja ukupno 2.602 kilograma kokaina na evropski kontinent.

Njegove fotografije pod optužbom da je vođa "kavčanskog klana" nikada se nisu pojavile u medijima, a poznat je kao najbolji sportista u Crnoj Gori za 2019. godinu i uspešni jedriličar.

Prema informacijama, Miloš Radonjić je godinama gostovao u različitim emisijama i predstavljao se kao strastveni ljubitelj trka jedrilicama. Postoji video materijal na kojem se vidi kako je gostovao u crnogorskoj televiziji kao jedriličar, prenosi Alo!

Međunarodni nalog za hapšenje Miloša Radonjića izdao je SAD, a optužuje se za trgovinu drogom i pranje novca. Iako je zaputio se u Trst kako bi se takmičio na regati "Barkolani" 8. oktobra s svojim jedriličarskim timom i luksuznom jedrilicom "Maksi Jena," uhapšen je 6. oktobra.

Međutim, on je početkom oktobra stigao u Trst kako bi se 8. oktobra takmičio sa svojim timom i luksuznom jedrilicom zvanom "Maksi Jena", na regati "Barkolani", ali je 6. oktobra uhapšen.

Prema informacijama, on se godinama ne krije od očiju javnosti, pa se redovno fotografiše i snima sa svojim sportskim timom, a ti foto i video zapisi objavljeni su na njegovom zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading