KO JE OPASNI ŠEF KAVAČKOG KLANA? Miloš Radonjić dugo bio na udaru istraga, a sad "pao" zbog 2,5 tone KOKAINA - ovako su otkriveni "PRLJAVI POSLOVI"

Autor:

Hronika

31.10.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radonjić je "koordinirao planiranje i transport" pošiljki droge iz Južne Amerike u Evropu. Iz tog razloga, s obzirom na njegovu "veoma veliku opasnost“, zatraženo je njegovo hapšenje.

KO JE OPASNI ŠEF KAVAČKOG KLANA? Miloš Radonjić dugo bio na udaru istraga, a sad "pao" zbog 2,5 tone KOKAINA - ovako su otkriveni "PRLJAVI POSLOVI"

Foto: Italijanska policija

Miloš Radonjić iz Crne Gore, skiper na brodu "Maksi Jena", uhapšen je u Trstu po poternici SAD zbog trgovine kokainom, prenose italijanski mediji!

- Već pobednik nekoliko značajnih regata, a dugo je bio na udaru istraga iz Ministarstva unutrašnje bezbednosti i drugih federalnih agencija SAD, koje ga smatraju jednim od vođa transnacionalne kriminalne organizacije - piše RAI.

Prema italijanskim medijima, Miloš Radonjić je već bio poznat po svojim uspesima u regatama, ali je takođe bio predmet istraga Ministarstva unutrašnje bezbednosti i drugih federalnih agencija SAD.

Istraga američkih istražitelja trajala je godinama i temelji se na presretnutim porukama i drugim komunikacijama koje je grupa koristila putem različitih veb aplikacija.

Optužnica tvrdi da je Radonjić "koordinirao planiranje i transport" pošiljki droge iz Južne Amerike u Evropu i da je zbog toga smatran "veoma velikim rizikom".

Američke vlasti ga takođe smatraju "opasnim šefom kavačkog klana" i tvrde da je tri puta pokušao da u Evropu unese ukupno 2.602 kilograma kokaina.

Radonjić je saslušan, ali je negirao sve optužbe koje su mu stavljene na teret. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading