SREDNJOŠKOLKA UHAPŠENA NA KOPAONIKU! Pala zbog 8,5 kilograma droge - poznato kolika joj kazna preti

Autor:

Hronika

01.11.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je otišla sa jednim maloletnikom do mesta Novo selo i od NN lica je preuzela crnu torbu u kojoj je bilo 8,5 kilograma marihuane.

SREDNJOŠKOLKA UHAPŠENA NA KOPAONIKU! Pala zbog 8,5 kilograma droge - poznato kolika joj kazna preti

Foto: MUP, INstagram

Uhapšena teniserka

Jelena M. (20), teniserka i učenica srednje škole koja je uhapšena u martu ove godine zbog posedovanja 8,5 kilograma droge, izlazi pred sud krajem novembra.

Prema informacijama, policija je zaustavila Jelenu dok se kretala automobilom marke "Smart" na putu od Kopaonika do Beograda.

Uhapšena je zbog posedovanja crne torbe u kojoj se nalazilo 8,5 kilograma marihuane, upakovane u 20 paketa, koje je prethodno preuzela od NN lica u mestu Novo selo.

Jelena se tereti za neovlašćeno proizvođenje i stavljane u promet opojnih droga u saizvršilaštvu. Za ovo krivično delo je predviđena kazna zatvora u trajanju od tri do 12 godina.

Jelena je otišla sa jednim maloletnikom do mesta Novo selo i od NN lica je preuzela crnu torbu u kojoj je bilo 8,5 kilograma marihuane. Droga je bila upakovana u 20 paketa i ona je to stavila u prtljažnik.

Držala je časove tenisa, reketi su pronađeni u automobilu kada ju je zaustavila policija. Bila je na brojnim takmičenjima, ima dosta pehara, a bila je vrlo aktivna i na društvenim mrežama gde je isticala svoju sportsku građu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Joca

01.11.2023 13:47

Srednjoškolka 20 godina?!?! U moje vreme se završavalo sa 17-18.

Iv

01.11.2023 13:56

A Jovanjica?