SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST: Bivši pomoćnik direktora Kliničkog centra Srbije za bezbednost VITLA PIŠTOLJEM u kancelariji! JEZIVO (VIDEO)

Autor:

Hronika

31.10.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Borovčanin nakon serije incidenata vitla pištoljem u kancelariji, pa snimak deli na društvenim mrežama.

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST: Bivši pomoćnik direktora Kliničkog centra Srbije za bezbednost VITLA PIŠTOLJEM u kancelariji! JEZIVO (VIDEO)

Foto: Printscreen

Bojan Borovčanin

Bojan Borovčanin, smenjeni pomoćnik direktora Kliničkog centra Srbije za bezbednost, šokirao je javnost video-snimkom koji je objavio na društvenim mrežama.

Naime, na tom snimku se vidi Borovčanin kako vadi pištolj i njime vitla u kancelariji.

 

 

Republika je pokušala da od bivšeg funkcionera KCS dobije odgovor da li smatra da je primereno javno objavljivati takve snimke i kakvu poruku takvim ponašanjem šalje, ali se nije oglasio.

Takođe, kako naš portal saznaje, Borovčanin je sumnjičen da je prošle godine naneo teške telesne povrede muškarcu jer je sumnjao da ga fotografiše sa bivšom devojkom, a sličan incident je je imao i sa zaposlenima u Kliničkom centru.

Takođe, šuškalo se da je i suprugu zaposlio u KCS i da je imao veze sa javnim nabavkama i tenderima u Kliničkom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Ivan

01.11.2023 09:13

Hahahaha, vidi se da je rastao uz Teletabise...