PAMTIĆEMO JE KAO NEUSTRAŠIVU I PUNU OPTIMIZMA: Planinari iz Vranja se oprostili od tragično nastradale profesorke klavira - neka te anđeli vode nebeskim stazama!

Autor:

Hronika

31.10.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počivaj u miru Dragana i neka te anđeli vode nebeskim stazama - stoji u objavi planinara iz Vranja.

PAMTIĆEMO JE KAO NEUSTRAŠIVU I PUNU OPTIMIZMA: Planinari iz Vranja se oprostili od tragično nastradale profesorke klavira - neka te anđeli vode nebeskim stazama!

Foto: https://www.facebook.com/dragana.risticmladenovic

Dragana Ristić Mladenović

Poslednji pozdrav tragično nastradaloj profesorki klavira Dragani Ristić Mladenović, uputili su vranjski planinari.

- Muziku je spojila sa planinarenjem, koje je bilo gotovo način njenog života. Kao iskusna planinarska za sobom je ostavila neke od najviših vrhova Balkana i Evrope. Rila, Olimp, Triglav, Gran Paradizo, Mon Blan, penjala krov Evrope Elbrus. Za više 10 godina na planinarskim stazama i bogazama najveći izazovi su joj ipak bile stene. Tako je svoj poslednji poduhvat tragično završila na ferati Gornjak na Južnim kučajskim planinama kod Petrovca na Mlavi. Našu Gagu pamtićemo kao hrabru, neustrašivu, punu optimizma i poleta. Počivaj u miru Dragana i neka te anđeli vode nebeskim stazama - stoji u objavi planinara.

U Muzičkoj školi gde je Dragana radila juče je održan komemorativni skup, kome je prisustvovao veliki broj prijatelja i kolega, piše VOM.

Podsećamo, profesorka klavira, dugogodišnja direktoka Muzičke škole "Stevan Mokranjac", Dragana Ristić Mladenović, stradala je tokom planinarenja. Prema nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila na mestu Via ferata Gornjak kod Petrovca na Mlavi, u Gornjačkoj klisuri, na obroncima Malog Vukana u za sada pod nepoznatim okolnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading