Ranjeni Matija S. prijatelj mladića koji je u bekstvu zbog UBISTVA u noćnom klubu u Obrenovcu!

Autor:

Hronika

29.10.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matija S. iz Stublina kod Obrenovca upucan je sinoć sa četiri hica.

Ranjeni Matija S. prijatelj mladića koji je u bekstvu zbog UBISTVA u noćnom klubu u Obrenovcu!

Foto: Društvene mreže

Matija S. (27) iz Stublina kod Obrenovca, ranjen je u noći između subote i nedelje, oko jedan čas iza ponoći. On je upucan sa četiri hica i hitno prevezen u Urgentni centar, a sa policijom je odbio da sarađuje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Matija S.

Kako smo već pisali, ranjeni Matija S. je odranije poznat policiji zbog razbojništva i drugih krivičnih dela. Jedno vreme je bio u pritvoru Centralnog zatvora nakon što ga je R.J. prijavio da ga je teško ranio mačetom, ali je pušten iz pritvora kada je R.J. povukao prijavu protiv njega.

Inače, kako prenosi 24 sedam, on je prijatelj sa jednim od osumnjičenih za kojim se traga zbog ubistva u Obrenovcu, koje se dogodilo u jednom tamošnjem klubu kada je ubijen pripadnik obezbeđenja Stevan Stevanović Japanac

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stevan Stevanović

Tačnije, dvojica uhapšenih i mladić koji je u bekstvu su prijatelji sa ranjenim Matijom S., a kako se ova grupa navodno bavi i iznudama. Motivi napada za sada nisu poznati, a policija istražuje da li je u pitanju osveta ili se radi o obračunu zavađenih obrenovačkih kriminalnih grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading