SAHRANJEN STEVAN IZ OBRENOVCA: Radnik obezbeđenja izrešetan ispred kluba!

Autor:

Hronika

12.10.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovo ubistvo osumnjičena su četiri muškarca.

SAHRANJEN STEVAN IZ OBRENOVCA: Radnik obezbeđenja izrešetan ispred kluba!

Foto: Privatna arhiva

Radnik obezbeđenja Stevan Stevanović Japanac (36) iz Obrenovca, koji je ubijen 8. oktobra ispred jedne diskoteke, sahranjen je danas u 14 časova na groblju u Bariču

Nastradali muškarac upucan je u noći između subote na nedelju. Sa brojnim prostrelnim ranama prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju, ali je uprkos naporima lekara izgubio život.

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, Vukašinu P. (23) i Dušanu G. (21) po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određen je pritvor do 30 dana jer se sumnja da su učestvovali u ubistvu radnika obezbeđenja diskoteke. 

Policija je raspisala potragu za još dvojicom muškaraca S. M. i N. S. Takođe, pripadnici MUP došli su u posed snimka sa video nadzora iz diskoteke, na kom se vidi da je ubijeni Stevanović, koji te većeri nije radio kao obezbeđenje, već je u klubu sedeo kao gost, sedeo u jednom separeu, dok su napadači bili u drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading