ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO STEVANA IZ OBRENOVCA: Za dvojicom se još traga!

Autor:

Hronika

10.10.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO STEVANA IZ OBRENOVCA: Za dvojicom se još traga!

Foto: Facebook

Stevan S.

Vukašinu P. (23) i Dušanu G. (21) po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određen je pritvor do 30 dana jer se sumnja da su učestvovali u ubistvu radnika obezbeđenja diskoteke Stevana Stevanovića Japanca (36).

Kako "Telegraf.rs" saznaje, policija je raspisala potragu za još dvojicom muškaraca S. M. i N. S.

- Tačno je da je moj klijent Dušan G. priveden i da mu je određen pritvor. On juče nije iznosio odbranu jer se nalazi u stanju šoka. O detaljima u ovom trenutku ne mogu da govorim jer je istraga u toku - rekao je za "Telegraf.rs" advokat Dalibor Katančević.

Najpre je, nedugo nakon zločina, uhapšen Dušan G, a potom i Vukašin P, dok je policija saznala identitet druge dvojice napadača i za njima raspisala potragu.

Policija je došla u posed snimka sa video nadzora iz diskoteke, na kom se vidi da je ubijeni Stevanović, koji te većeri nije radio kao obezbeđenje, već je u klubu sedeo kao gost, sedeo u jednom separeu, dok su napadači bili u drugom.

Oni su u jednom momentu ušli u verbalni sukob,za koji se pretpostavlja da je bio glavni razlog za fizički napad, a potom i ubistvo. Svi muškarci koji su ušli u sukob znaju se od ranije.

Nakon svađe svi muškarci su izašli ispred kluba, gde je ubrzo došlo do tuče.

Kako Telegraf.rs saznaje, na snimku se vidi da jedan od napadača ima pištolj, koji je izvukao i u Stevanovića ispalio četiri metka.

Telo je poslato na obdukciju, a istraga, koja uključuje i snimak koji je policija izuzela, pokazaće koji je od četvorice napadača ubio Stevanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading