PREMINULA ŽENA KOJA JE POVREĐENA U POŽARU U LESKOVCU: Pre 20 godina na isti način izgubila ćerku!

Autor:

Hronika

22.10.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar za socijalni rad je ponudio Slavici smeštaj u hraniteljskoj porodici za odrasle osobe u Velikom Tranjanu, gde je smešten i njen mlađi sin, ali ona odbila.

PREMINULA ŽENA KOJA JE POVREĐENA U POŽARU U LESKOVCU: Pre 20 godina na isti način izgubila ćerku!

Foto: Tanjug/AP, ST/Dragan Kadić

Slavica S. (65) iz Leskovca, preminula je dan nakon što je teško povređena u požaru koji je zahvatio njenu kuću u Leskovcu. Vest o smrti potvrdili su članovi njene porodice. Nesrećna žena se nalazila u kritičnom stanju i bila je povezana na aparate za veštačko disanje.

Do požara je došlo kada je Slavica pokušavala da se ugreje tako što je zapalila vatru usred sobe. Ona je boravila u toj kući zajedno sa svojim sinom, uz dozvolu vlasnika objekta.

Tragično, pre dvadeset godina, ista žena je izgubila svoju maloletnu ćerku u požaru.

Slavica i njen sin Dalibor, poznat kao Tapi, živeli su u napuštenoj kući iza zgrade Kulturnog centra u centru Leskovca dugi niz godina. Međutim, i ta kuća je izgorela pre nekoliko godina.

Centar za socijalni rad je ponudio Slavici smeštaj u hraniteljskoj porodici za odrasle osobe u Velikom Tranjanu, gde je smešten i njen mlađi sin.

- Ona je odbila jer je žena iz grada i ne bi da živi na selu. Nudili smo joj smeštaj više puta, ubeđivali, zajedno sa tim sinom koji je kod taratelja, ali ona nije želela da se odrekne svog načina života - rekao je direktor Centra za socijalni rad Predrag Momčilović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading