PRONAĐENO TELO BRANKA JOVČIĆA! Četiri meseca cela Srbija za njim tragala!

Autor:

Hronika

22.10.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin kaže da bar sada može oca na miru da shrani.

PRONAĐENO TELO BRANKA JOVČIĆA! Četiri meseca cela Srbija za njim tragala!

Foto: Facebook

Nakon više od četiri meseca potrage, telo nestalog Branka Jovčića (68) iz sela Beršići kod Gornjeg Milanovca pronašli su lovci na nekoliko stotina metara od njegove porodične kuće.

- Nažalost telo je pronađeno u šumarku na oko 400 metara od kuće, prepoznali su ga po trenerci. Sada bar možemo dostojno da ga sahranimo - kaže za RINU njegov sin Miloje.

On je još jednom istakao da je čitava porodica veoma zahvalna svim ljudima koji su tokom prethodnog perioda pomogli i na bilo koji način učestvovali u potrazi za Brankom.

Branko je inače poslednji put viđen živ sredinom juna. Nakon smrti supruge u porodičnoj kući je živeo sam, ali porodica ga je svakodnevno obilazila. Taj dan kad je nestao, sin Miloje je zatakao otvorena vrata, ali i praznu kuću.

- Pre dve godine oboleo je od demencije. Ja sam ga svakodnevno obilazio, kao i tog dana kad je trebalo da primi terapiju, ali od njega nema ni traga ni glasa. Od tog momenta svi smo u potrazi za njim - rekao je Miloje tada i dodao  da ga je poslednji put video komšija kako ide ka autobuskoj stanici ka centru varošice i od tada mu se gubi svaki trag.

Četiri meseca se za starcem tragalo i on je danas pronađen, nažalost mrtav.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading