IZLETELI IZ MRAKA PA ZVERSKI PREBILI MLADIĆA! Detalji sablasne tuče u Lazarevcu - posle napada pobegli KAO KUKAVICE!

Autor:

Hronika

22.10.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv napada zasad nije poznat, ali je policija pokrenula istragu kako bi otkrila šta je tačno dovelo do ovog incidenta.

IZLETELI IZ MRAKA PA ZVERSKI PREBILI MLADIĆA! Detalji sablasne tuče u Lazarevcu - posle napada pobegli KAO KUKAVICE!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Muškarac po imenu L.Đ. (34) povređen je u sinoćnjem napadu u Lazarevcu kada su ga pretukla trojica nepoznatih napadača. Kako prenose izvori, žrtva je sa povredama prevezena u Urgentni centar, dok policija vodi intenzivnu istragu kako bi pronašla i uhapsila napadače.

Prema nezvaničnim informacijama, napad se dogodio ispred jednog kluba u centru Lazarevca tokom sinoćnjih časova. Postoji sumnja da su napadači sačekali svoju žrtvu i nasrnuli na nju, izazivajući povrede na muškarcu. Nakon napada, napadači su pobegli sa lica mesta.

Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar, gde su mu, prema nekim informacijama, konstatovane lake telesne povrede. Policija je odmah obavila razgovor sa povređenim muškarcem kako bi prikupila relevantne informacije o napadu i eventualno identifikovala počinioce.

Motiv napada zasad nije poznat, ali je policija pokrenula istragu kako bi otkrila šta je tačno dovelo do ovog incidenta. Detalji o istrazi i zvaničnim optužbama biće dostupni javnosti kako budu stizali.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading