ŠOKANTNA IZJAVA ADVOKATA MIKE ALEKSIĆA: Nisam nijednom rečju UVREDIO Milenu Radulović! Nije me zbog toga sud KAZNIO! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.10.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam ja danas kažnjen što sam vređao Milenu Radulović, izjavio je advokat učitelja glume.

ŠOKANTNA IZJAVA ADVOKATA MIKE ALEKSIĆA: Nisam nijednom rečju UVREDIO Milenu Radulović! Nije me zbog toga sud KAZNIO! (VIDEO)

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic, RepublikaNewsTV

Zoran Jakovljević, Milena Radulović, Mika Aleksić

Na suđenju učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole, mahom maloletnih, danas je svedočila Milena Radulović, jedna od žrtvi Aleksića. Tokom prvog dela svedočenja akvokat branilac Zoran Jakovljević je kažnjen jer se smejao tokom postavljanja pitanja Radolovićevoj, ali je on u izjavi nakon suđenja porekao bilo kakvo vređanje glumice.

- Ne. Nisam ja danas kažnjen što sam vređao Milenu Radulović. Došlo je do zamene teza. Nisam joj postavljao uvredljiva pitanja, kao što je nisam vređao ni prošli put - kazao je Jakovljević.

On je svojom izjavio šokirao novinare koji su bili na samom suđenju i  mogli da vide njegovo ponašanje.

Naime, Jakoviljević je glumici Mileni Radulović postavljao pitanja osmehujući se. Oštećena Milena Radulović je čak u jednom trenutku pitala je sudiju :" Zašto se on meni smeje" budući da joj je Aleksićev punomoćnik sve vreme postavljao pitanja sa osmehom na licu koji je u momentima prerastao u smeh.

Komentarišući svoje ponašanje, Jakovljević je govorio kako je on i Mika Aleksić koga naziva žrtvom medijskog linča, sve vreme pod pritiskom.

- Da se radi o slučaju koji je kao i svaki drugi slučaj optužbe za silovanje, ne biste vi (mediji, prim. aut.) ni bili ovde - kazao je Jakovljević.

Advokat Miroslava Aleksića je završio izjavu ističući kako su mediji neobjektivni i kako su brnioci i sam Aleksić unapred "osuđeni" i da se nalaze u nezahvalnoj poziciji da stalno moraju nešto da demantuju.

Advokat Milene Radulović Jugoslav Tintor je izneo svoj stav da odbrana nema konkretna pitanja i da zbog toga imaju jedan cilj a to je da se ceo proces oduži.

- Ja ne mislim da je moguće da Miroslav Aleksić bude oslobođen - zaključio je Tintor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Mille

20.10.2023 07:20

Kada se uvode fiskalne kase za ove otimace?????