DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT O MIKI ALEKSIĆU! Otišla na kasting sa 17 godina, odmah napustila školu zbog NEPRIJATNOSTI!

Autor:

Zabava

20.09.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i manekenka progovorila o svom iskustvu u školi Mike Aleksića!

DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT O MIKI ALEKSIĆU! Otišla na kasting sa 17 godina, odmah napustila školu zbog NEPRIJATNOSTI!

Foto: Tanjug/AP, Instagram.com

Manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska progovorila je prvi put o odlasku na kasting u školu glume kod Miroslava Mike Aleksića. Kako je istakla u emisiji, ono što je tada doživela bilo je dovoljno da više nikada tamo ne ode.

Republika

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska

- Ja moram samo da kažem da sam imala prilike da odem na jedan kasting pomenute škole kada sam imala sedamnaest godina. Ne insinuiram da se desilo bilo šta slično ovome, ali da je pristup bio jako neprijatan - rekla je Danijela u razgovoru sa advokatom Jugoslavom Tintorom, pravnim zastupnikom glumice Milene Radulović u slučaju sa Mikom Aleksićem.

- Sećam se da sam izašla, tata me čekao ispred, da sam mu rekla meni se ovo ne dopada, ne sviđa mi se kako ljudi komuniciraju sa nama na kastingu i ja ne želim ovde više nikada da se vratim. Tako da bih ja zahvalila sada vama ovde i rekla i poručila svim devojčicama, dečacima, ženama i muškarcima da prate svoj osećaj i da u Mileni vide jednu heroinu i svim ovim devojkama 21. veka i da im, eto, na ovaj način pružimo podršku - ispričala je bivša žena Ognjena Amidžića u emisiji koju je počela da vodi, "Jutro na Blic".

Republika

Foto: Dragan Kadić

Mika Aleksić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nilan

20.09.2023 23:27

Ona je stvarno relevantna ličnost za verovati. Kuvana noga.