"CRNA TAČKA" DEONICA GDE JE STRADALA DEVOJČICA KOD ZRENJANINA: Na istom mestu dogodila se još jedna jeziva tragedija - meštani tvrde da je put kao uklet

Autor:

Hronika

18.10.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova deonica je s razlogom meštanimao poznata kao "crna tačka", jer je mnogo života izgubljeno baš na tom delu puta.

"CRNA TAČKA" DEONICA GDE JE STRADALA DEVOJČICA KOD ZRENJANINA: Na istom mestu dogodila se još jedna jeziva tragedija - meštani tvrde da je put kao uklet

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Melencima kod Zrenjanina, kada je nastradala trogodišnja devojčica, a meštani kažu "da taj deo puta kao da je uklet koliko je ljudi na njemu stradalo".

Do tragedije je došlo kada je njena majka (23) sletela sa puta u kanal, automobilom marke "reno". 

Naime, u ovoj nesreći, teško je povređena i devetnaestogodišnja devojka, za koju se veruje da je njena prijateljica ili rođaka, dok je majka prošla sa lakšim povredama.

Poginuo mladoženja

Nažalost, ova deonica je meštanimao poznata kao "crna tačka", jer je mnogo života izgubljeno baš na tom delu puta.

- Uklet je to put, tu je poginulo mnogo ljudi, a saobraćajki je bilo na desetine za kratko vreme. Jedne godine tu je poginuo mladoženja iz Elemira na dan svadbe, katastrofa - kaže jedan meštanin za Kurir.

Krenuli u Tumane

Bračni par Drago Đ. (54) i Jela Đ. (51) iz sela Melenci, tragično su izgubili živote u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u novembru prošle godine na putu između Melenaca i Zrenjanina, a kako je Kurir tada pisao, oni su krenuli iz Melenaca do manastira Tumane.

- Nisu imali nikakve šanse, na licu mesta su poginuli, automobil je potpuno smrskan, a šta se i kako dogodilo zaista ne znam - ispričao je tada jedan stanovnik Melenaca, uz napomenu da je u nesreći učestvovalo i treće vozilo.

Takođe, na istom putu poginula je i jedna žena na biciklu u aprilu ove godine. Preminula je u bolnici uprkos naporima lekara, kao i jedan motorista čije je telo u kanalu pored puta pronađeno 79 dana kasnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading