SRPKINJA (23) ORGANIZOVALA PROSTITUCIJU U HRVATSKOJ! Nudila usluge stranih državljanki, u sve umešan i Hrvat (19)!

Autor:

Hronika

17.10.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni mladić (19) iz Hrvatske i devojka (23) iz Srbije zbog organizovanja prostitucije.

SRPKINJA (23) ORGANIZOVALA PROSTITUCIJU U HRVATSKOJ! Nudila usluge stranih državljanki, u sve umešan i Hrvat (19)!

Foto: Shutterstock

Prostitucija

Devetnaestogodišnji mladić iz okoline Šibenika u Hrvatskoj uhapšen je zbog sumnje da je sa srpskom državljankom (23) koja se već zbog drugih krivičnih dela nalazi u pritvoru, angažovao i vrbovao dve devojke za prostituciju na teritoriji Hrvatske.

Naime, sumnja se da su tinejdžer i Srpkinja imali šemu za prostituciju, te su dali oglas na internetu gde su davali usluge devojaka stranih državljanki starih od 23 i 35 godina.

Šibensko-kninska policija oglasila se saopštenjem u kojem je detaljno sve opisala.

- Policijski službenici Službe kriminalističke policije u suradnji s PU zagrebačkom i PU splitsko-dalmatinskom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 23-godišnjom srpskom državljankom osumnjičenima za dva kaznena dela prostitucije - piše u saopštenju, a prenosi Index.hr i dodaje:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako su osumnjičeni, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, u vremenskom periodu od 3. do 13. septembra na području više gradova u Republici Hrvatskoj, između kojih je i Šibenik, vrbovali i organizirali dve strane državljanke od 23 i 35 godina radi pružanja seksualnih usluga.

U tu svrhu su kreirali oglas na internetskim stranicama i dogovarali usluge s klijentima, a zarada od usluga se delila između osumnjičenih i stranih državljanki. Takođe, je utvrđeno da su novčani deo od pruženih usluga osumnjičeni dobijali uplatama putem bonova na svoje račune.

- Osumnjičeni 19-godišnjak je predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a osumnjičena se od ranije nalazi u pritvoru zbog drugih kaznenih dela - kazali su iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading