NEKA TE ANĐELI I TVOJ TATA ČUVAJU: Porodica i prijatelji potresnim rečima opraštaju se od tragično nastradalog Igora (24) koji se zakucao u betonsku ogradu!

Autor:

Hronika

16.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suvozač A. D. (20) teško je povređen i prevezen u šabačku bolnicu.

NEKA TE ANĐELI I TVOJ TATA ČUVAJU: Porodica i prijatelji potresnim rečima opraštaju se od tragično nastradalog Igora (24) koji se zakucao u betonsku ogradu!

Foto: Facebook

Igor P.

Od poginulog mladića Igora Puškarevića (24) iz Prnjavora kod Šapca koji je juče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se "mercedesom" zakucao u betonsku ogradu pored puta opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 18 sati u selu Ribari kod Šapca kada je iza za sada nepoznatog razloga poginuli udario u ogradu, a potom ispao iz vozila, dok je njegov suvozač A. D. (20) tom prilikom teško povređen i prevezen je u šabačku bolnicu.

- Anđele tetkin, zašto nas ostavi ovako prerano! Neka te anđeli čuvaju jer ti i jesi bio anđeo - stoji u jednoj od objava nakon niza fotografija poginulog dok su se ispod nje samo nizali komentari:

- Iskreno saučešće porodici, a naš dečak neka počiva u miru. Jako nam je žao što se ovo dogodilo. Velika tuga za sve.

Jedna od korisnica navela je da je poginuli sada sa svojim ocem.

- Anđele dragi, neka te anđeli i tvoj tata čuvaju. Porodici iskreno saučešće.

Podsetimo, kako smo ranije pisali poginuli koji je bio za volanom je navodno vozio neprilagođenom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se zakucao u betonsku ogradu pored puta.

- Udarac je bio tako silovit, da smo mislili da od njih ništa nije ostalo. Auto se od udarca bukvalno prevrnuo na krov. Scena je bila jeziva, Igor je navodno ispao iz kola prilikom udara i ostao da leži pored smrskanog auta, dok je suvozač, inače dečko iz susednog sela ostao zaglavljen u olupini auta - rekle su ranije za Kurir komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading