I DALJE SE SAKUPLJA NOVAC ZA TRANSPORT TELA NASTRADALOG SRBINA U AMERICI: Na isti način, pre 18 godina poginuo mu brat!

Autor:

Hronika

13.10.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je iza sebe je ostavio ženu i sina koji tek treba da napuni 2 godine.

I DALJE SE SAKUPLJA NOVAC ZA TRANSPORT TELA NASTRADALOG SRBINA U AMERICI: Na isti način, pre 18 godina poginuo mu brat!

Foto: Instagram/printscreen

Porodica Milana Alilovića (41), Srbina koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Misisipiju, otvorila je poseban račun kako bi prikupila sredstva za prevoz njegovih posmrtnih ostataka nazad u Srbiju.

Nesreća se dogodila kada je Milana udario automobil koji je bežao od policije. Milan je otputovao u Ameriku pre nekoliko meseci u potrazi za zaradom. Slična porodična tragedija zadesila je ovu porodicu kada je pre 18 godina brat stradao u saobraćajnoj nesreći.

Iza sebe je ostavio ženu i sina Dušana, koji uskoro puni dve godine. Ime mu je dao po našem bratu, koji je isto poginuo u saobraćajnoj nesreći pre 18 godina - priča Petar njihovu tešku životnu priču.

Kako je objavio juče Serbian Times, Alilović je upravljao kamionom kada je na njega naletelo vozilo iz suprotnog smera na autoputu I-55, što je izazvalo eksploziju i požar. Srbin poreklom iz Beograda preminuo je na licu mesta, a policija je nedugo zatim uhapsila osumnjičenog koji se nalazio u drugom vozilu i nije zadobio teže povrede.

Tokom potere, policajci su pokušali zaustaviti vozilo osumnjičenog koristeći signalizaciju stop-palica. Međutim, vozilo osumnjičenog je izletelo na suprotnu traku saobraćaja i sudarilo se frontalno sa kamionom kojim je upravljao Milan Alilović.

Svedok ovog događaja, Milinda Ričardson, izjavila je da se kretala međudržavnom magistralom kada su policijska vozila prošla pored nje. Uzela je brzu odluku da se zaustavi i skloni sa puta nekoliko sekundi pre nego što je došlo do tragične nesreće.

- Pogledala sam iza sebe u retrovizor i tamo je dolazio beli automobil, a iza njega nekoliko policajaca. Udario je u stop-palice, prevrnuo se, i sudario se sa kamionom koji je dolazio u susret, posle čega je usledila eksplozija i oblak crnog dima - rekla je ona.

Policijska uprava Merion saopštila je da je osumnjičeni priveden pod optužbom za nasilje u porodici koje se dogodilo u okrugu DeSoto i prevezen u bolnicu.

Oni ističu da su počeli da jure osumnjičenog nakon incidenta u kome je osumnjičeni presreo svoju suprugu (oboje iz Viskonsina) automobilom. Žena je imala nalog za zabranu kontakta protiv osumnjičenog. Vozila je autoputem I-55 severno od Meriona kada je muškarac presreo njen automobil, zbog čega je udarila u betonski zid.

Istraga je i dalje aktivna i u toku kroz policijsku upravu Marion i policijsku upravu Hernando.

Računi za pomoć

Porodica sada sakuplja novac da bi se Milanovo telo dopremilo iz SAD, s obzirom na to da su troškovi visoki.

Namenski račun otvoren je u Rajfajzen banci na ime Petar Alilović.

Dinarski račun: 265000000684876267

IBAN RS 35265044000011147957

SWIFT RZBSRSBG

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading