BIZARAN OBRT U SLUČAJU POKRADENOG BIZNISMENA! Iskusni inspektori otkrili prevaru: Tvrdio da mu je oteto 100.000 evra, a odalo ga je OVO!

Autor:

Hronika

13.10.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen iz Beograda D.J. (61) prijavio je u utorak policiji da je napadnut, pretučen i opljačkan, ali iskusni inspektori su ga veoma brzo razotkrili.

BIZARAN OBRT U SLUČAJU POKRADENOG BIZNISMENA! Iskusni inspektori otkrili prevaru: Tvrdio da mu je oteto 100.000 evra, a odalo ga je OVO!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

D.J. je nakon ispitivanja priznao da je slagao da su mu nepoznati mladići oteli 100.000 evra koje je, navodno, pozajmio.

Čeka se odluka da li će krivično i odgovarati za lažno prijavljivanje.

Kako je otkrivena prevara?

Kako otkriva izvor, najsumnjivije je bilo što je biznismen rekao da je "dobio žestoke udarce u glavu, ali da je otišao u privatnu kliniku i da nije zvao lekare Hitne pomoći". Da mu je košulja bila "sva krvava, ali da je morao odmah da opere".

- Na pitanje inspektora da li postoje svedoci razbojništva rekao je da ne, ali da postoji video nadzor. Međutim, na snimcima se ništa nije videlo. Dok je objašnjavao kako je napadnut nije mogao da objasni ko ga je poprskao sprejom u oči, a ko ga je i kako udarao. Pričao je nepovezano i skretao pogled - navodi izvor za Telegraf.

Nakon nekoliko nelogičnih odgovora priznao je da je sve izmislio.

D.J. je prekjuče panično pozvao policiju na Novom Beogradu i prijavio teško razbojništvo. Već nakon nekoliko sati istina je izašla na videlo.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje će preduzeti dalje korake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading