ZAPRETILI PIŠTOLJEM, PA UKRALI MILION I PO DINARA: Određen pritvor trojici muškaraca koji su upali u menjačnicu u Temerinu!

Autor:

Hronika

12.10.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili događaj odigrao se 22. septembra.

ZAPRETILI PIŠTOLJEM, PA UKRALI MILION I PO DINARA: Određen pritvor trojici muškaraca koji su upali u menjačnicu u Temerinu!

Foto: Shutterstock

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu sud je odredio do 30 dana pritvor trojici osumnjičenih da su preteći pištoljem radniku menjačnice u Temerinu ukrali 1,5 miliona dinara.

Tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenih P.Z., I.B i D.R., predložilo sudu da im odredi pritvor da ne bi ometali postupak uticanjem na svedoke, odnosno zbog bojazni da bi ostankom na slobodi mogli da nastave sa vršenjem krivičnih dela, navodi se u saopštenju tog tužialštva.

Istraga je pokrenuta protiv P.Z. i I.B. zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a osumnjičeni D.B. krivična dela razbojništvo u pomaganju i izazivanje opšte opasnosti.

Naredbom o sprovođenju istrage P.Z. i I.B. se stavlja na teret da su 22. septembra u Temerinu, po prethodnom dogovoru, koristeći vatreno oružje, pretili smrću radniku menjačnice i ukrali 1,5 miliona dinara. D.R. je osumnjičen da im je pomogao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading