ORUŽANA PLJAČKA MENJAČNICE U TEMERINU: Maskirani napadači na motoru odneli plen i brzo nestali

Autor: Telegraf

Hronika

22.09.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras oko 20 časova u centru Temerina dogodila se oružana pljačka u menjačnici.

ORUŽANA PLJAČKA MENJAČNICE U TEMERINU: Maskirani napadači na motoru odneli plen i brzo nestali

Foto: Shutterstock

Ilustracija

 Prema informacijama iz PU Novi Sad, dvojica nepoznatih muškaraca stigla su na motoru do menjačnice, gde su izvršili razbojništvo, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Nakon pljačke, odmah su obavešteni svi policijski timovi, koji trenutno intenzivno tragaju za napadačima. Srećom, u incidentu nije bilo povređenih osoba, a pljačkaši su odneli veću sumu novca.

Policija je uvela intenzivnu kontrolu svih sumnjivih vozila, a dvojica napadača bili su potpuno maskirani. Nosili su crne maske i crna odela, bili su naoružani automatskom puškom i pištoljem, te su bili veoma odlučni i agresivni tokom pljačke. Nakon pljačke su pobegli prema Novom Sadu.

Policija je podigla najveći stepen uzbune i trenutno sprovodi intenzivne aktivnosti kako bi locirala i uhapsila osumnjičene. Kamere su zabeležile pljačku, a u trenutku napada u menjačnici su bile prisutne dve radnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading