PRVI SNIMAK ORUŽANE PLJAČKE U TEMERINU: Ovako nešto nema ni na filmu (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.09.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuna je dostigla vrhunac večeras oko 20 časova u Temerinu, kada je izvršena oružana pljačka u samom centru grada.

PRVI SNIMAK ORUŽANE PLJAČKE U TEMERINU: Ovako nešto nema ni na filmu (VIDEO)

Foto: Instagram

Prema informacijama koje smo dobili od Policijske uprave Novi Sad, dva muškarca, čiji identitet još uvek nije poznat, pristupila su menjačnici koristeći motor kao vozilo za bekstvo. Ubrzo nakon dolaska, izvršili su pljačku i bez tragova pobegli u nepoznatom smeru.

Obojica muškaraca su bila potpuno prekrivena maskama, nosili su crnu odeću i bili su opremljeni vatrenim oružjem. Jedan od napadača je držao automatsku pušku, dok je drugi bio naoružan pištoljem. Njihovo ponašanje tokom pljačke bilo je izuzetno agresivno i bahato.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bora Novaković (@bora.ns)

 

Pljačkaši su uspeli da se domognu značajne sume novca pre nego što su pobegli prema Novom Sadu. Policija je trenutno u punoj pripravnosti, a vrši se temeljna kontrola svih vozila i motora u regionu kako bi se pronašli i uhvatili pljačkaši.

Ovaj incident izazvao je ozbiljnu zabrinutost među lokalnim vlastima i građanima Temerina, a policijske snage su angažovane kako bi se rešio slučaj i uhvatili odgovorni za ovu hrabro izvršenu pljačku. Nadamo se da će pljačkaši biti brzo identifikovani i privedeni pravdi, kako bi se obnovio osećaj sigurnosti u ovom malom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading