JEZIVE TAJNE KRUZERA KOJE NIKO NE ZNA! Ispovest koja ledi krv u žilama: Videla sam kako izvlače TELO!

Autor:

Vesti

23.09.2023

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja je radila na kruzeru otkrila je tajne sa broda koje putnici ni ne sanjaju.

JEZIVE TAJNE KRUZERA KOJE NIKO NE ZNA! Ispovest koja ledi krv u žilama: Videla sam kako izvlače TELO!

Foto: Tanjug/AP

Kruzer se usidrio

Australijanka Loren, radila je na kruzeru, jednom od onih kojim mnogi sanjaju da krstare i uživaju u ''gradu'' na vodi. I dok oni sa malo dubljim uživaju na luksuznim krstarenjima i destinacijama, ni ne sanjaju da se upravo na tim brodovima nalaze dve tajne prostorije - mrtvačnica i zatvro.

Loren je na svom Tik Tok profilu podelila tajne života na kruzeru na kojem je nekada radila.

- Kada sam radila na kruzeru, videla sam kako izvlače telo iz mrtvačnice i bilo mi je baš jezivo - objasnila je Loren, a onda nastavila da priča o svojim iskustvima.

Republika

Foto: Printscreen YT/CBS Los Angeles

Kruzer

- Takođe, tamo je postojala i zatvorska ćelija. U njoj su završavali svi oni koji su se neprimereno ponašali i kršili zakon na brodu - istakla je ona u videu, a potom spomenula još jednu stvar koja joj je bila jeziva.

- Kruzer na kojem sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili okeanu imamo osećaj da sujeverje igra važnu ulogu. Baš je jezivo i čudno.

Komentari su se ređali ispod videa, a neki su podsetili na to kako i određeni hoteli i zgrade nemaju 13. sprat, dok je jedan pratilac objasnio kako je sasvim normalno da na brodu postoji mrtvačnica ukoliko dođe do nesrećnog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading