NIKAD PREŽALJENI! UBIJENI DAČA IZ DUBONE DOBIO MURAL: Njegovi drugovi čuvaju sećanje na mladog momka - sa jakim razlogom oslikan baš ovde (FOTO)

Autor:

Hronika

12.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mural je oslikan na Tehničkoj školi u Mladenovcu koju je Dalibor Todorović završio.

NIKAD PREŽALJENI! UBIJENI DAČA IZ DUBONE DOBIO MURAL: Njegovi drugovi čuvaju sećanje na mladog momka - sa jakim razlogom oslikan baš ovde (FOTO)

Foto: Instagram, Facebook, ST/Nemanja Pančić

Dalibor Todorović (25), mladić koji je ubijen u jezivom masakru u selu Dubona kod Mladenovca početkom maja, dobio je svoj mural.

U objavi na Instagram profilu Serbialive_Beograd, navodi se da je mural oslikan na Tehničkoj školi u Mladenovcu, koju je Dalibor i završio.

 

 

Mural su uradili Dačini drugovi.

Podsetimo, Uroš Blažić je 4. maja nasumičnom pucnjavom ubio 10 mladih osoba u selima Malo Orašje i Dubona.

Uroš je kobnog dana uzeo kalašnjikov i krenuo iz svoje kuće u Šepšinu u krvavi pir. Osumnjičeni je tako naoružan otišao do sela Malo Orašje gde se zaustavio kod spomenika gde su mladi roštiljali i družili se povodom đurđevdanskog uranka, i tu je izašao iz kola, uzeo kalašnjikov i počeo da rešeta po tinejdžerima.

Nažalost, tada je ubio pet mladića, a nekoliko njih ranio, svoj krvavi pir nastavlja ka selu Dubone gde kod škole puca na okupljene koji sede na klupi i ubija troje, a ranjava nekoliko njih. Deveta žrtva Petar Mitrović podlegao je povredama nakon 50 dana borbe u beogradskoj bolnici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading