BEŽAO OD POLICIJE, PA SLETEO U KANAL: Vozio neregistrovano vozilo bez vozačke dozvole!

Autor:

Hronika

10.10.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je vozio motor od 900 kubika.

BEŽAO OD POLICIJE, PA SLETEO U KANAL: Vozio neregistrovano vozilo bez vozačke dozvole!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Motorista V. P. (30) iz Novih Kozaraca kod Kikinde danas popodne napravio je saobraćajni prekršaj zbog kojeg ga je policija pokušala da zaustavi u gradu.

Međutim, on nije stao već je pokušao da pobegne od policijske patrole pa se motorom od 900 kubika povezao od Kikinde prema selu Iđoš. Na ulazu u to mesto, dogodila mu se nezgoda, kada je zbog prebrze vožnje, na drugoj krivini, u Svetosavskoj ulici, sleteo je s kolovoza i pa s motora u kanal. Tom prilikom nije zadobio ozbiljnije povrede.

- Prilikom redovne kontrole saobraćaja patrola policije je pokušala da zaustavi motoristu u centru Kikinde, jer je uočila da nema registarske oznake. Međutim, on se oglušio na znak da se zaustavi, pa je iz centra nastavio da se vozi ulicama grada, a onda i u pravcu Iđoša. Policija ga je pratila sa dva vozila. Na ulazu u selo, on je u Svetosavskoj ulici izgubio kontrolu, pao u desnu stranu, upao u kanal i povredio se. Odmah je prevezen u Opštu bolnicu u Kikindi na pregled. Važno je napomenuti da nije bilo kontakta policijskih vozila sa motorom – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Kako se ispostavilo, motorista ne samo da je vozio neregistrovan motor, već nema ni položen ispit za upravljanje tom kategorijijom vozila, a vozio je motor od 900 kubika. Verovatno svestan toga, pokušao je da pobegne od policije i napravio nove prekršaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading