JEZIVE SCENE U RUZVELTOVOJ ULICI: Motoristi se bore za ŽIVOT, hitno prebačen na VMA, očevicici opisali užas koji su videli

Autor:

Hronika

20.09.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ruzveltovoj ulici, nedaleko od tržnog centra Zira, oko 17:35 sati, dogodila se ozbiljna saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobil i motocikl.

JEZIVE SCENE U RUZVELTOVOJ ULICI: Motoristi se bore za ŽIVOT, hitno prebačen na VMA, očevicici opisali užas koji su videli

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

Prema saznanjima Kurira, motociklista je pretrpeo teške povrede i njegovo život je ozbiljno ugrožen. Hitna pomoć je odmah intervenisala i prevezla ga u Vojnomedicinsku akademiju (VMA) radi pružanja neophodne medicinske pomoći.

Policija je na licu mesta kako bi sprovela istragu i utvrdila tačan uzrok ove nesreće, koji još uvek nije poznat. Vozač automobila, prema prvim informacijama, zadobio je lakše telesne povrede. Svedoci ove nesreće opisali su je kao veoma tešku, s mnogo krvi na putu, a prizor je bio zastrašujući.

Zbog ove saobraćajne nesreće, saobraćaj u Ruzveltovoj ulici je otežan, a policija preduzima mere kako bi obezbedila bezbednost na tom mestu i olakšala protok vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading