DIREKTOR ŠKOLE KOJU SU POHAĐALI DEČACI (13) IZ NIŠKE BANJE VAN SEBE: Užasno je ovo što se dogodilo!

Autor:

Hronika

06.10.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaestogodišnji dečak prerezao je vrat svom najboljem drugu u Niškoj Banji.

DIREKTOR ŠKOLE KOJU SU POHAĐALI DEČACI (13) IZ NIŠKE BANJE VAN SEBE: Užasno je ovo što se dogodilo!

Foto: Shutterstock, Facebook

Juče je u Niškoj Banji ubijen trinaestogodišnji dečak, a kako se sumnja, usmrio ga je najbolji drug tako što mu je nožem prerezao vrat u kući na tavanu, gde se nalazi improvizovana teretana. Dečaci su išli zajedno u odeljenje u sedmi razred, a sada se oglasio i direktor škole D.M. koju su pohađali.

- Svakako da je to užasno što se dogodilo. Održaćemo hitnu sednicu, pa ćemo odlučiti šta da radimo i kako da reagujemo. Radiće se verovatno po rasporedu, svako odeljenje će imati čas razrednog starešine gde će se razgovarati o empatiji - rekao je direktor za Kurir.

Republika

Foto: Facebook

Ubijeni dečak

Podsetimo, juče ujutru se dogodila nezapamćena tragedija, a očevici su rekli da su videli dečake kako se svađaju na ulici, nakon čega je došlo do zločina.

- Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu, ali se čudno ponašao kad je došla Hitna pomoć - ispričale su komšije i dodale:

- Dve mlade doktorke su ga uhvatile za ruke, on se bacio još dva puta, i odjednom smirio. Stavili su ga na nosila u kombiju. Pola sata je sedeo tako pa su ga prebacili u drugi sanitet i odvezli. Bio je potpuno miran. Nije mrdnuo, to me čudi onoliko se koprcao, a onda je ležao nepomično, kao mrtav - ispričao je komšija.

Ekipa hitne pomoći inače je otišla u Nišku banju po prijavi da se dete na ulici ne oseća dobro, a onda su pronašli i telo drugog dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading