"UVEK ĆEŠ ŽIVETI..."! Prijatelji ubijenog mališana iz Niške banje potresnim rečima se opraštaju od njega!

Autor:

Hronika

05.10.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do ubista je došlo jutros oko 11 časova. Dvojica dečaka, prema rečima svedoka, najpre su se posvađala u dvorištu, a obračun je očigledno nastavljen i u potkrovlju kuće osumnjičenog dečaka.

"UVEK ĆEŠ ŽIVETI..."! Prijatelji ubijenog mališana iz Niške banje potresnim rečima se opraštaju od njega!

Foto: Facebook

Prijatelji i poznanici dečaka A.S. (13), koga je jutros ubio vršnjak i njegov najbolji drug u Niškoj Banji, duboko su potreseni ovim događajem i već su počeli da se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Drugarice i drugovi ubijenog mališana masovno objavljuju oproštajne poruke. a u opis stavljaju emotikone slomljenih srca i belih golubova.

- Ti ćeš uvek živeti u našim srcima i nikada nećemo zaboraviti na tebe - napisao je jedan dečakov drug.

Do ubistva je došlo jutros oko 11 časova. Dvojica dečaka, prema rečima svedoka, najpre su se posvađala u dvorištu, a obračun je očigledno nastavljen i u potkrovlju kuće osumnjičenog dečaka. 

Kako pričaju komšije, zločin je otkrila baka osumnjičenog M.M., a dečaci su bili najbolji drugovi od trećeg razreda.

- Kada je baba M.M. izašla ispred kuće i zatražila pomoć, jedan deda iz komšiluka je ušao u kuću i na potkrovlju zatekao A.S. u lokvi krvi. Njemu je bio prerezan vrat, a svuda su bili tragovi krvi, izgleda da su se prvo tukli u dvorištu - priča jedan komšija.

Osumnjičeni dečak imao je, kad su ga našli ispred kuće, hematom na glavi, bio je dezorijentisan i u stanju šoka. Nož kojim je izvršen zločin je pronađen.

Za dečaka ubicu, poznanici kažu da je važio za nadprosečno inteligentno dete, i da je kao i njegov stariji brat, bio redovan učesnik školskih takmičenja.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading