ZLOTVOR SE I DALJE SE PRAVI LUD! DŽONIĆ PODNEO ŽALBU NA PRESUDU: Monstrum iz Aleksinca misli da ne zaslužuje DOŽIVOTNU za ubistvo Đokića

Autor: Republika

Hronika

29.09.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini niški advokati komentarišu da postoji mogućnost da Apelacioni sud u Nišu potvrdi presudu

ZLOTVOR SE I DALJE SE PRAVI LUD! DŽONIĆ PODNEO ŽALBU NA PRESUDU: Monstrum iz Aleksinca misli da ne zaslužuje DOŽIVOTNU za ubistvo Đokića

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Advokatska odbrana Gorana Džonića, penzionisanog vatrogasca iz sela Moravac kod Aleksinca, podnela je žalbu Apelacionom sudu na prvostepenu presudu Višeg suda u Nišu kojom je osuđen na doživotni zatvor, potvrđeno je na Portalu sudova Srbije.

U presudi se navodi da je on 26/27. septembar 2021. godine ubio pa zapalio tročlanu porodicu Đokić iz Aleksinca, Gorana (57), Gordanu (56) i Lidiju (25).

- Da, žalba na prvostepenu presudu koja je doneta 13. juna ove godine je podneta. Žalba je podneta u zakonskom roku, a sada je na Apelacionom sudu da odluči kojim će se tokom nastaviti proces - rekli su nam iz kancelarije koja po službenoj diužnosti brani Gorana Džonića.

Pojedini niški advokati komentarišu da postoji mogućnost da Apelacioni sud u Nišu potvrdi presudu, ali da je moguće i da se predmet vrati Višem sudu zbog nekih eventualnih nedostataka. U tom slučaju Goran Džonić bi ponovo izašao na optuženičku klupu Višeg suda u Nišu.

Goran Džonić je inače blizak rođak ubijenog Đokića koji je zbog svojim menjačkih poslova držao često više desetina hiljada evra u svom "pasatu".

To su znali mnogi iz Aleksinca koji su ga poznavali. Nakon hapšenja Džonića, na njegovom placu i u garaži nađeno je 43.000 evra koje, kako je rečeno na sudu, nesumnjivo potiču iz automobila. Džoniću je mnogo toga dokazano, a jedan od najvećih je da su na njegovom pištolju otkriveni otisci pokojne devojke Lidije što navodi na to da je pokušala da se odbrani.

On i dan danas odbija da prizna da je umešan u ubistvo, a na izricanju presude je napravio incident u sudnici jer je lupao šakom i glavom o sto, tvrdeći da mu je sve namešteno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading